lördag 14 mars 2009

Omlott

Så har jag testsytt en omlottklänning ur Gynthers "Sy till barnen". Den här är helt efter mönstret, med den skillnaden att jag direkt såg att den skulle bli för kort (förstås...) så jag förlängde den en knapp decimeter. Tyget är ett traderafyndat påslakan. Blå snedremsa från gömmorna, fastsydd med vit tråd. Det blev riktigt bra, faktiskt. Storleken är 98. Så skulle det poseras också. Loppan ställde sig mot bänken och såg lite trist ut. "Hej" sa jag, för då brukar hon säga hej tillbaka och spricka upp i ett leende. Den här gången fick det den här reaktionen: Tur att jag var med och hann trycka av! Som ni ser passar den perfekt! Här med muddjeans under. Så testade vi lite. Hur ser man ut när man är...
...glad?
...söt?
...arg? Är hon inte bara bedårande i allt sitt "terrible two" där vi för övrigt oftast befinner oss nuförtiden? :)

8 kommentarer:

jessi sa...

Jösses vilken jättesöt Loppa som poserar i sin mycket fina omlottklänning. Hon är ju bara för jättesöt när hon gör alla sina olika miner.

Loppans leende är ju bara för underbara, även när hon visar sina sura miner så är hon underbar:).

Hon verkar också gilla sin nya klänning

Du gjorde ett väldigt fint arbete:)

Kram Jessi

Cissi sa...

haha sötaste loppan på jorden ^^ jättefin klänning med :)

Ett Tu Tre sa...

Helt underbart söt, både dottern och klänningen. Den klänningsmodellen är verkligen praktisk, måste nog sy en till min "terrible two" här hemma. Tur att de i den åldern är lika underbara som förskräckliga ...

Anonym sa...

Den där klänningen gillade jag!
Kan man beställa???

Vikka tyger kan man välja mellan?
/karina
trasseltofs

Doris_Assar sa...

Åh vad fint! Ska nog beställa den där boken...

Heilt spesiell sa...

Nydelig kjole!!Virkelig flotte stoffer og den var perfekt på størrelsen.Herlig jenta di er.

Made by Carran sa...

Vilken charmig "liten" tös du har!
Klännigen blev ju toksnygg...och är det inte då det brukar bli som bäst - när man tager vad man haver och låter fantasin flöda!?!?!?

KlaramedK sa...

Hello, hello!!
verkligen fina kläder du syr kvinna!!

jag har länge bläddrat i Gynters sy till barnen och önskat att jag oxå hade en tjej att sy alla dessa fina tunikor till!!

jag blir verkligen inspirerad att testa en skjortblus till storbuskillen! ...då är det bara retrotygerna kvar att leta upp för de blir verkligen finast i retrotyger! :=)