torsdag 30 juli 2009

Semestertider

Tre husvagnströjor har jag sytt. Flickorna fick varsin innan vi åkte ut med... ja, just husvagnen! Bilder kommer snart. I övrigt har vi lagt ner avsevärd tid på att flytta in ordentligt i huset, så vi har röjt och sorterat, kastat och slängt. Huset ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig! men nu börjar vi skönja slutet. Ja, slutet på semestern också. Men så fantastiskt skönt det är att ha allt röjande och sorterande gjort! Snart kan man med frid i själen sättta sig att sy, istället för med en liten tagg ständigt dåligt samvete för att man nog borde röja lite istället. Vet ni vad man mer kan göra på semestern...? Man kan ägna lite tid åt att fundera på vilken ny symaskin man ska ha. Och till slut hamna i att det är nog bara maskinernas rolls royce som duger ;) Någon gång under första hälften av nästa vecka landar nämligen BabyLock Evolve Wave här... Gissa om jag längtar! Nu ska jag röja klart så jag kan kasta mig över maskinen när den kommer! Vadå? Ska barnen ha mat också?? Det räcker väl att de får nya kläder! ;)

5 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Heisann:)
Takk for koselige kommentarer:)
Jeg har selv en Babylock Imagine(uten wave) Så du kan bare glede deg ja.

jessi sa...

Hoppas att ni har trevlig semester och att ni inte har behövt städat så mkt =), Om magen är glad så brukar barnen vara gladare då får du tid för att sy :).

Kram

Flower´s sa...

Hej!

Tack för alla dina kommentarer! Alltid lika roligt!
Åhhh vad roligt med en ny symaskin, lite avis blir man nog...
Är jut nu själv och ska på några timmar packa åt hela familjen för att senare idag åka till Göteborg lite hastigt och lustigt, Vi kom över varsin biljett till U2 lördags koncert på Ullevi. Eftersom syrran bor där är barnvakt redan fixad. Må så gott så hörs vi snart igen!

Botilda sa...

Å, den där maskinen drömmer jag om! Du får berätta mer när den kommit.

Hoppas att ni gjort lite mer än flytta in under semestern. Fast det måste kännas skönt att vara på plats ordentligt!

Ett Tu Tre sa...

Vad mysigt det låter med husvagnssemester (min barndoms somrr ...mmm).

Blev det något Stoff och stil-besök? Nästa gång du är i Skåne och ska besöka någon tygbutik så hojta till i god tid så kanske vi kan ha sällskap :) (Jag och min familj var i Tunisien när du skrev din semesterkommentar på min blogg.)Men en annan gång kanske?!

Och grattis till nya symaskinen! Har den hunnit komma ännu?