fredag 23 maj 2008

PIF-present 1

Den första att svara på mitt Pay it forward-inlägg är samma kund som skulle få en av uggletröjorna. Naturligtvis var PIF-presenten given - ett par matchande röda muddknickers! De är sydda som muddbyxor, men eftersom att jag vet att mottagaren är en smalis, så gjorde jag midjemudden lika bred som ett resårband och satte i knapphålsresår och en knapp, så är jag säker på att de passar. Loppan är ungefär lika lång men bredare än mottagaren, men den här byxmodellen funkar ju oavsett kroppsbyggnad så hon fick agera fotomodell. Visst blev de tuffa? Jag ska sy ett par likadana till Loppan. Tur att jag också fick för mig att prova uggletröjorna på Loppan - de var för smala i halsen så jag fick sprätta en öppning och sätta i en tryckknapp. Det finns förresten fortfarande en plats kvar på Pay it forward, så skriv en kommentar där också, så får du också en present!

4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Jättefint set! Verkligen! Älskade dessa byxor när de kom på!!! De är en kortare (mer somrig) variant eller hur?. Loppan blev ju störtcool i dessa! Eget mönster eller????

Hello sa...

Hej!

Kul att du gillar byxorna! Jag insåg direkt att det behövs en livebild för att de ska komma till sin rätt!

Mönstret har jag ritat av från ett par Katvig-byxor som hon har. Om du tar ditt snygga, snygga muddbyxmönster och tar av en dryg dm och sen sätter en ganska tajt mudd längst ner så tror jag det kommer bli jättebra!

OttoPippi sa...

Tusen tack för tipset Hello!!!! Det skall jag göra! Dvs pröva såna här coola brallor!!

Har du förresten märkt att jag är din sista PIF??? :-) :-)

Godnatt/OttoPippi

Jes sa...

superfin PIF-present!!! Förstår att du blev glad ottopippi :)