tisdag 10 november 2009

Fjärilströja

Lilla Loppan blev så glad och nöjd härom morgonen när mamman plockade fram en nysydd tröja. Som hon hade önskat sig en tröja med fjärilar på! Kan ni överhuvudtaget se dem?? Det är de små små pluttarna mellan aporna och lejonen som nästan ser ut som blommor. Och de där små sakerna som lejonen har på tassen. Ja, man får väl konstatera att vi lägger märke till olika saker, helt enkelt :) Fin blev den i alla fall. Turkos med bruna fjärilar och tyget kommer från Mjuka tyger, mönstret är Ottobre Creative Workshop 301 stl 104 och vi är båda nöjda.

9 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Hihihi så herlig!!Flott genser!

Gulligan sa...

:):) Fin tröja och jättefina fjärilar!!

LumLum sa...

Hahaha, ja, det är verkligen roligt så man lägger märke till olika saker som barn och som vuxen. :D

á Yeliqa sa...

Hihihi ja det är verkligen så att man lägger märke till olika saker. Nu har jag inte tyget själv, men ska jag vara ärlig så har jag aldrig sett fjärilarna tidigare trots att tyget finns på var och varannan blogg :)

alvinea sa...

Ännu ett jättefint plagg signerat Hello! :-)
Jag kom på att jag glömt svara på din fråga om four-way stretch, ber om ursäkt för det! Jag har sökt lite på nätet, men inte kunnat hitta någon information om det. Hade jag varit som du hade jag ringt eller mailat AG:s textil, de är jättetrevliga och kan säkert tala om skillnaden för dig.

Johanna sa...

haha vilket härligt inlägg. Hälsa din dotter att då är vi två som vet om fjärilarna;) Men det är kanske lite fusk att jag sett dem.

Fia sa...

Härligt- fina fjärilar..(tänkte faktiskt först att din dotter ev. tänkte hävda att aporna var fjärilar- barn har ju som sagt egna idéer...som T här hemma som lever helt i nuet och med begynnande treårstrots...som dyker upp när man minst vill såklart. Hon kan hävda vadsomhelt- bara för att hon kan!)

Karina sa...

jätte fint tyg!!
Kram

Beata sa...

Visst är det roligt att man lägger märke till så olika saker! Fjärilarna och tröjan var jättefina!