tisdag 9 februari 2010

Molnmuddisar

När jag surfade runt lite hos de för mig nya bekantskaperna som ville vara med i min utlottning hittade jag Sandra. Hon hade en efterlysning på sin blogg om nån kunde tänka sig att sy ett par molnmuddisar till hennes lilla tjeja i utbyte mot något som hon syr. Så nu är dessa härliga pepparkaksmoln på väg till Sandra och när Sandra har kommit på god fot med sin overlock så småningom, så lär en sommarklänning till Loppan landa här. Kul!
Mönster är Meedom och Meedom form 1, men lite utställd och förlängd. Tyget från Jny, mudden från Ohlssons. Har ni förresten sett att Ohlssons startat webshop? Nu har jag Ohlssons nästan granne med jobbet, så jag har inte testat den, men tipsa kan jag ju.

8 kommentarer:

Minelo sa...

Jättefina!
Ser ut som en jättefin modell.

jejja79 sa...

Tack för tipset med ohlssons. Har inte en tygaffär så lång ögat når, har man tur så hittar man något på second hand iblan =) Superfina muddisar förresten. Molntyget gör sig så fint till det mesta.

ida.p design sa...

Jättefina! Älskar brunt!
kram, ida.p

JuMel sa...

Fina! Kul med ett byte:)

KlaramedK sa...

vilka söta brallor!
Byte är ju toppen!

Jes sa...

Vilka härliga muddisa :)

Sandra sa...

Hej!
De har landat med posten och redan hunnit med 2 vändor i tvättmaskinen. Sitter som en smäck. Nu har jag och OL maskinen blivit vänner igen så nu ska jag jobba på min del i bytet. Ska se om jag inte kan få till en livebild snart.

olivia-larsson sa...

du syr jätte bra ja vill kunna sy som du dom var jätttttte snygga