onsdag 15 september 2010

Höstutmaning!

Nä, nu är det banne mig min tur! Tidigare sydde jag en hel del till mig själv, men sen jag blev Hello på nätet har jag inte förfärdigat ett enda Hello-plagg till mig själv. Det är ju snudd på skandal, så nu ÄR det min tur. För att hjälpa mig själv på traven har jag antagit Tokigt och likts höstutmaning:
Man väljer ut 2-3 färger (fler går givetvis också bra) som man sedan syr/stickar/virkar plagg man trivs i, tex 2 över- och 2 underdelar som matchar varandra. Klänningar går givetvis också bra. Valet är fritt. Alla är vi olika och har olika smak så man donar med det man själv gillar. Allt behöver inte vara hemmagjort, utan det går bra att blanda in köpta kläder eller kläder man redan har för att få en helhet. Accessoarer är många gånger pricken över i:et så hinner man även med det så är det jättekul. Utmaningen pågår till 30 november.

6 kommentarer:

OttoPippi sa...

Utmaningarna är verkligen roliga!! Funderar på att joina denna också. Det är bara det att jag aldrig brukar uppfylla dem helt. Men de brukar i alla fall få mig att göra nån liten grej till mig själv. och det kan det ju vara värt!

Fia sa...

Utmaningar är nog bra, men jag undrar om jag inte istället skulle få lätt ångest om jag inte skulle lyckas klara den.

Numera känner jag mig nästan lycklig om jag överhuvudtaget inte somnar i soffan alls, ännu lyckligare blir jag om jag faktiskt får en mikrosekund i syhörnan.....

Förresten, är det något speciellt som Lilla Loppan gillar? T undrar.... ;-)

Förresten, kjolen du gjorde, den var väl till dig?

Hello sa...

Jomen, det var den ju, men den var bara ett test så den gills inte ;)

Jo, visst kan det leda till viss frustration också, men jag har bestämt mig för att vara nöjd om det så bara blir ett enda plagg till mig. Då har jag i alla fall kommit igång! Och jag är rätt bra på att bestämma mig :)

Ja, du kalas är alltid svårt tycker jag. Själv brukar jag alltid dra till med en lång- eller kortärmad t-shirt beroende på årstid, så får Loppan välja tyg :) Jag förstår om du inte är 100 bekväm med den lösningen, men jag skulle tycka det var kul med ett FiaS-plagg i Loppans garderob ;) Annars har hon precis fått ett dockskåp, men de sakerna brukar vara så dyra. Själv tycker hon nog att hon saknar Hello Kitty-prylar, men vi är möjligen inte helt överens på den punkten :) Böcker eller spel eller pussel är ju heller aldrig fel, men kan ju också lätt bli lite dyrt nuförtiden. Pysselmaterial har vi visserligen MÄNGDER men ibland är det ju kul att ha nåt som man känner är ens eget. Ja, jag vet inte jag. Lycka till, kanske jag ska säga. Våra barn brukar vara väldigt tacksamma för alla presenter. Det är en god egenskap, tycker jag. Oh, förresten fina snoddar och hårspännen är ju inte heller fel!

KRUMELEJ sa...

Detta ska verkligen bli kul att följa. Ser med spänning fram emot vad du "trollar" fram.

á Yeliqa sa...

Vad roligt att du vill vara med! Det finns inga krav på att man ska hinna si eller så mycket, man gör det man hinner och det som känns kul:)

Lycka till!

Evasleva sa...

Roligt att få se vad det blir!