måndag 14 juli 2008

Jag har också en tygängel! :D

...eller snarare två! Först av allt fick jag leta igenom mammas lakans- och tygförråd. Bilden nedan är lakan från min barndom :) Några är mammas och några har varit mormors. Några är ett påslakan, några är ett eller två örngott också. Och det gröna och vita nederst till vänster är det gröna påslakan och det vita underlakan (jag har båda underlakanen). På nästa bild är det oanvända 70-talsfynd från mammas gömmor... Det rutiga är nån sorts fodral eller kanske påslakan till en vagga. Det finns iaf två, men formatet är lite underligt och mamma har själv fått dem, så hon vet inte heller vad det har varit från början. Det mörka med eklöv är mörkbrunt, det ser visst nästan svart ut på bilden... Ca en meter. Jon Blund är en vit flanell, 2 m! Och det gröna *älskar* är också två meter.

Och när vi kom hem i lördags låg ett tjockt kuvert i brevlådan. Jag kunde inte för mitt liv förstå vad det var, och blev jättejätteglad, när det visade sig vara en rejäl bit av detta underbara påslakan. Sänt till mig av mottagaren av extrabytespaketet jag skickade iväg i senaste sjalbarnsbytet som jag var med på. Tack snälla, snälla!

6 kommentarer:

Strömming sa...

Vilka fina tyger!!! Det var en riktig guldgruva din mamma hade i garderoben!

OttoPippi sa...

Stort grattis till tygänglarna!!! Dom är så himla bra at ha :-) :-) Jättefräcka tyger! Längtar efter dina kreationer i dem :-)

Jes sa...

Underbara tyger, vilka härliga tygänglar du har

Anonym sa...

Vilken lycka med så många fina tyger! Håll hårt i dem.

hea sa...

Hej! Jag har länkat till dig från min blogg. Hoppas att det är OK?

Välkommen! sa...

hej!
härliga tyger och vilken fin blogg! :)