söndag 11 januari 2009

Stolt och glad!

Tack kära Ett tu tre för min första utmärkelse! Jag blir både glad och stolt och din motivering värmde verkligen! Tack, igen! Reglerna är som följer: 1.De som mottagit Utmärkelsen ska lägga upp en bild på den. 2.Länka till den bloggare du fick den från. 3.Ge den vidare till sju andra bloggare och länka till deras sidor. 4.Lämna ett meddelande i deras bloggar,så att de vet att de fått utmärkelsen. Jag vet att flera som har fått utmärkelsen tidigare har valt att lämna den vidare till alla andra som också bloggar. Det vore enkelt och smidigt. Men eftersom jag nu vet hur glad jag blev över att få en personlig utmärkelse, så vill jag fortsätta kedjan och ger den därför vidare till: 1, 2 och 3: Mina tre första och fortfarande största inspirationsbloggare: Kaja, Florin och Kokalal. Er är jag skyldig och stort och varmt TACK. Utan er hade jag inte varit varken den sömmerska eller bloggare jag är idag! 4: En av de mest personliga och roliga bloggarna jag stött på: Ottopippi, som är personlig och rolig och både text och alster. 5: Nästa går till Strömming, för hennes välsydda och välskrivna blogg, som är väldigt uppdaterad hela tiden, trots nyfödd och söt liten I. 6: En annan av mina tidigaste bekantskaper i bloggvärlden: Fiffiluren! Där finns mycket snyggt! 7: Så en beundrande utmärkelse till Klockarbarn, som uppdaterar sin blogg i samma takt som de snabbaste sybloggarna, men hennes blogg är full med stickade alster!!!! För övrigt är det faktiskt min födelsedag idag och min man förärade mig precis det jag önskade mig: Snedslåvikare och en brodersax! Och båda bredderna fick jag! Av Lopporna fick jag fyra pocketböcker, så nu längtar jag efter att få sitta på tunnelbanan några timmar i veckan :)

7 kommentarer:

Vindling sa...

Grattis på födelsedagen!

jessi sa...

Grattis på födelsedagen!:)

Thea sa...

Grattis på födelsedagen! 18 som vanligt?!

För övrigt får man tacka för den fina utmärkelsen! (och huka för att jag är så usel på att svara på dem. Men jag blire väligt glad!)

Kram Thea

Anonym sa...

Hej Hello

får börja med att säga grattis, vilken tur att din man köpte såna saker du behövde till att sy. Jag har tittat in på din blogg förut, men jag läser även Ett Tu Tre bloggs också. Jag såg din kommentar där med att du inte riktigt har hunnit fått till en syhörna ännu, fast att det är svårt att flytta in med tre barn också. Såg på din kommentar också att du hade svårt med tid för att ni inte har någon barnvakt, men kan ni inte fråga eran gamla barnvakt om den personen vill komma till er en längre tid så att du hinner fixa en sy hörna?. ( såg att eran gamla barnvakt hade beställt en body för ett tag sedan), så det var därför jag undrade. Fast jag vet ju inte hur långt det är mellan er och eran gamla barnvakt. Vart bor eran gamla barnvakt då?,
Föresten du syr fina kläder, här ska jag komma in flera gånger.

// En läsare från, Ett Tu Tre blogg

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen!
Apropå den där tanken att bara lämna över utmärkelsen åt alla bloggare den föresvävade mig också, men då kom min man med invändingar och sade att jag var tråkig, och nästan direkt när jag utdelat utmärkelserna kände jag att det var det rätta. Man blir helt enkelt glad av att någon annan tänkt på en och uppskattar det man gör.

OttoPippi sa...

Nämen gulledej!!!!!!!!!!
TUSEN tack för en award som VERKLIGEN värmer!

Och GRATTIS på fölsedan kära du!

Kram!!!!

Agnes Cecilia sa...

GRATTIS! Hoppas du haft en underbar födelsedag! SNart fyller jag :D:D:D