onsdag 26 maj 2010

Lotterivinst

För några veckor sedan var det gymnastikföreningens årliga uppvisning. Föreningen är ny för oss och jag är imponerad! Det var den bästa uppvisningen av det här slaget jag har sett, faktiskt. Kul! Lotterier skulle det vara och då sydde jag en gymnastikdräkt med tillhörande hårsnodd som en av vinsterna.

Jag har ju lovat mellanloppan att inte sy till försäljning, så jag frågade henne först. Då tyckte hon att det var ok att sy av det här tyget, för det har ju hon en redan och den är inte precis likadan. Dessutom kom vi på att om jag sydde den i den första storleken jag ritade, så är den för liten till henne och hennes träningskompisar, så då riskerar hon ändå inte att inte vara ensam i hallen om sin dräkt.

Tyget kommer från spandexworld.com och mönstret från jalie.com. Jag rekommenderar verkligen ett besök på Spandex world, för den som är det minsta intresserad av sån här sömnad!

3 kommentarer:

Benglan sa...

Fin vinst!
Är det inte svårt att sy i baddräktstyg? Har aldrig testat, men har fått för mig det.

Hello sa...

Alltså det är ju inte någon svår sömnad egentligen, men tyget glider nåt alldeles ofantligt, vilket gör att man måste ta det lugnt och vara noggrann. Svårast är att få på resåren runt öppningarna. Då är det MÅNGA nålar som gäller. Men har man det är det enkelt. Så testa! Av nån anledning är det väldigt roligt, trots den i grunden ganska enkla sömnaden. BTW så är det värt att skaffa rätt sorts resår. Jag vet inte vad den heter men jag har beställt den från AG:s textil i Lidköping.

Beata sa...

Snygg dräkt!