onsdag 11 maj 2011

Moln och stjärnor

För länge sen fick jag en beställning på en molntröja och matchande byxor. Jag var visserligen tydlig med att jag INTE kunde garantera någon leveranstid, men sa också att jag trodde jag skulle hinna under sportlovet. Det gjorde jag inte… :(

Inte under påsklovet heller… Men några VAB-dagar veckan efter påsk rådde bot på det dåliga samvetet och nu är det klart:

Tröja och byxor i stl 92, båda efter eget mönster. Turkosa moln från Jny och röda matchande byxor i collegetyg som fanns i gömmorna, dvs okänt ursprung… Mudd från Ohlssons.

Som ett liiitet plåster på såren gjorde jag dem lite mer arbetade än beställningen var från början och jag hoppas att det inte gjorde något med stjärnor på ärm och ben. Jag tycker det blev riktigt snyggt. Tyvärr ledde det återigen till insikten att maskinen behöver service. Den matar INTE som den ska, vilket blev plågsamt synligt när jag sydde på molnstjärnan på benet med röd tråd. Alla gånger den gjorde hoppstygn syntes väldigt väl. Nu gick det att lösa med att sy två varv, men det blir ju å andra sidan ganska tjock söm då… Men jag är nöjd i slutändan. Snyggt till alla barn, tycker jag. Och även somrigt och fräscht men passar ändå på vintern också. Perfekt kombo med andra ord.

3 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Vel verdt å vente på vil jeg tro!Kjempeflott sett:)

Popcorn sa...

Hej,
jag brukar titta in här lite då och då och tycker om det du syr så därför har du en award att hämta ut hos mig!

Klockarbarn sa...

Jag köpte min hängstol här.
http://www.ekojonkoping.se/