torsdag 9 april 2009

Lite serieproduktion

... blev det till slut även här: En liten vaxdukskollektion i två varianter. Vaxduk från Åhléns i båda fallen. Tre kassar, sex tetror i olika storlekar (beroende på dragkedjans längd) samt ett pennfodral/sminkväska. Två av de gröna tetrorna är identiska. Ska kanske säljas som par? Tyvärr var dragkedjorna till några av de gröna lite grova, så de "står upp" lite ovanför dragskon när den är stängd, men de får väl säljas lite billigare, kanske. Dessa flyttar till smartamammor.se redan idag. Och här är hela godispåsen Gott och blandat som snart ligger på lådan:
Tyvärr blev det bara två omlottklänningar, för jag upptäckte när jag skulle stryka dem att den med gul kant hade ett för smalt kantband, så sömmen hamnade för nära kanten på tyget och lossnade på en del ställen. Och nu hinner jag inte sy en ny, utan nu få det gå iväg så här. Ska bli kul att se hur detta går!

16 kommentarer:

florin sa...

Hej! Jag har nog varit dålig på att kika in här på sista tiden, ser att din blogg inte hamnat i min lista på google-reader av nån konstig anledning. Har inte ens sett att du bloggat om handledsväskan ju... Skäms faktiskt lite nu... Men bättring lovas :-)

jessi sa...

Det var fina saker som har blivit sytt av vaxduk:). Sakerna som skickas till smartamammor kommer nog gå åt fort, håller tummarna:)

// Jessi

Linda sa...

Hittade till din sida och det var trevligt :) Vad mycket fint du syr! Glad påsk!!

Cissi sa...

jag måste hitta våran symaskin. den har gått å gömt sig :O fast jag har virkat en påskkorg som jag ska lägga godis ägg i ^^ ska försöka lägga upp bilder på bloggen i helgen :) och så håller jag på att sticka ett linne i egyptisk bomull ^^, tror oxå att grejorna kommer sälja bra. När kommer hemsidan upp?

Linda sa...

har lagt till dig på min blogglista hoppas det e ok :)

Heilt spesiell sa...

Masse masse fint!De omslags kjolene er virkelig flotte!

Anna H sa...

Jag har länkat till din sida, du syr så mkt fint! hoppas det är ok!

www.syfroken.se sa...

Vad mycket snyggt du har sytt av vaxduk!
Glad Påsk!

Ett Tu Tre sa...

Allt ser fint ut. Trist med kantbandet på omlottklänningen dock. Lycka till med försäljningen!

Heilt spesiell sa...

Gi meg ett vink når kjolen har landet:) Blir spennende om den passer.

Strömming sa...

Vilken härlig kollektion! :D

En sömnadsrelaterad utmaning väntar på min blogg! Är du med?!?

OttoPippi sa...

Flitens lampa lyser starkt hemma hos dig ser jag! Vilken härlig produktion!!

BONGI sa...

Vilka härliga tetror (och resten med!!) - för verkligen tankarna till barndomens festis :)!! Smart och snyggt!

Made by Carran sa...

wow, vilken härlig kollektion!!

TIA sa...

Så mye fint !!!! :)

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風