lördag 13 juni 2009

Rädda mammorna!

Babushkadockan drog igång en utmaning för några veckor sedan. Utmaningen går ut på att sy/pyssla något, lägga ut det på tradera och låta behållningen gå till Röda korsets insamling Rädda mammorna. Jag är för närvarande i en sån fas i livet att jag inte hade möjlighet att anta utmaningen, hur gärna jag än ville, men man kan bidra på annat sätt. Tex genom att bjuda på de auktioner som andra sybloggare lägger ut. Så det gjorde jag. Och vi är nu ägare till dessa två medsybloggares alster: En gul och lila elefanttunika från Ett Tu Tre. Sitter som en smäck! Och en rosa kjol med volang och babushkadocka från Doris&Assar. Babusckadockan syns ju inte alls på den här bilden, men syns jättefint på DorisAssars bild, så kolla in den. Där syns nämligen också den jättefina lilla börsen med aptryck, som visst inte ville fastna på bild här hemma.

Båda plaggen blev så väl mottagna här hemma att de skulle på med en gång de packades upp. Därför syns inte byxorna som omatchar till elefanttunikan alls och kläderna som omatchar kjolen gick inte att få att osynas, så jag hoppas ingen har fått allt för ont i ögonen... ;)

Tack tjejer, för två superba affärer! Och eftersom det var ganska långt kvar till mina maxbud på båda auktionerna, så sätter jag in mellanskillnaden till insamlingen också.

5 kommentarer:

jessi sa...

Loppan såg riktgit stolt ut i sina nya fina kläder. Hon var riktigt söt i båda kläderna.

// Jessi

Doris_Assar sa...

Va fin hon blev! Tack själv! :-)

Jaså, var det du som köpte den klänningen? Den ville jag med ha... ;-)

Y sa...

kjolen var jättesöt och klänningen satt perfekt!!

anna sa...

Jättefina!! Sitter perfekt!!

Ett Tu Tre sa...

Åh vilken söt dotter du har (det visste jag visserligen redan, men ändå ...)Och snygga kläder har hon också.
Pengarna finns hos Röda korset sedan en dryg vecka tillbaka, bara så du vet!