onsdag 21 oktober 2009

Det stod Agnes på tyget!

Det ser ni va´? Visst är det lustigt när man kan vara så där rörande överens? Sist vi var på Jofotex i våras, kom mellanloppan och drog mig i armen "Mamma, kom! Jag har hittat ett tyg som skulle passa superbra till Agnes!" (Agnes är bästaste bästisen som vi lämnade kvar i Gävle :( ) Och när vi kom fram till fleecehyllan så var det samma tyg som jag också hade tänkt att det verkligen skulle passa superbra till Agnes. Så vi fick ju helt enkelt köpa med oss en bit och när vi var och hälsade på Agnes förra helgen, så gjordes också tröjan färdig. Äntligen.
Mönstret är ur senaste numret av Ottobre (4/09). Kolla på uppslag 15 här och se (och förundras) över vilken skillnad mycket små medel gör! Jag har alltså 1) ett helt annat tyg 2) tagit bort delarna på framstyckena 3) gjort om ärmen till en puffärm och 4) förlängt muddarna. Allt i storlek 134.
Och vi hade rätt! Det här var superbra till Agnes. Hon blev jätteglad och har redan använt den mycket. Sånt är roligt!

7 kommentarer:

::Moia sa...

Så deilig denne så ut da, tipper Agnes er veldig fornøyd:)

Morvern sa...

Jättefin! Och jag hade aldrig gissat att mönstret du använt var från ottobre, jättekul att se vad mycket små ändringar gör!

Heilt spesiell sa...

Så koselig med jakke til bestisen! Prøvde å se dette innlegget tidligere men det gikk ikke gitt.Men nå syns det så bra så:)

jessi sa...

Den var jättefin =)

Doris_Assar sa...

Mmmmm fin!!!!!!

Fia sa...

Vad kul! Och fin är den!
Förut gick det inte att se inlägget om jackan- men nu gick det!

Beata sa...

Jättesnyggt "Agnestyg"! Fin!