fredag 23 oktober 2009

Populärt set!

Om mormor beställer en söt tröja till barnbarnet, så måste ju samma kvinna, som också är farmor, beställa nåt till andra barnbarnet med. Eller hur?
(Ursäkta att bilden är så dålig! Den blir inte bättre av att vridas 90 gr...)
Det här är roligt, tycker jag, för det här har visat sig vara det populäraste settet jag har sytt. Det är det jag har fått mest beställningar på. Här i en ny färgställning. Tunika i stl 122 med utgångspunkt i Ottobre Creative Workshop, men jag gör tunikaformen på fri hand, så det blir lite olika varje gång. Den här gången tänkte jag att en liten flicka i sin rosa period, gillar förmodligen volanger också, så den här tunikan har rullfåll sydd med samma cerise tråd som applikationen sitter fast med. Den bruna velouren är från Jofotex och det rosarandiga tyget från E-slöjd. De här bruna tightsen som var superlånga för ett och ett halvt år sedan används fortfarande. De senaste två åren har de använts i genomsnitt en gång i veckan året om och tvättats därefter. Trots de har de tappat så lite i färg att det knappt syns när man jämför med tygbiten jag har kvar och det finns inte tillstymmelse till noppor. Så bra är E-slöjds tyger! Vädligt prisvärda med andra ord!

8 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Det ble kjempefint.Forstår godt du får bestillinger på slike sett.!!

Strumpetossa sa...

Superfint!! Förstår att det är populärt. :)

bokabosus sa...

Jättefint. Hoppas flickorna blir nöjda ;) /Linn

JuMel sa...

Underbart set! Har inga problem med att förstå att många vill beställa ett sånt:)

alvinea sa...

Brunt och rosa är ju sååå fint ihop, och det ser helt ljuvligt skönt ut att ha på sig! Är också mycket nöjd med kvalitén på E-slöjds tyger, tjocka och härliga och fina i färgerna.

Beata sa...

Sött!

Mojja sa...

Härliga plagg! Var tvungen att kolla in här då jag precis varit och hämtat din ena lilla syrra vid tåget i Gbg. Hon berättade att du håller till här och det klart att jag blev jätte nyfiken! Lägger till dig i min blogg lista, om det är ok!/ Johanna

Kaja sa...

Kanonfina! Undrar om man kan få tösabiten att acceptera sånt??