måndag 3 januari 2011

Michael Jackson

Vi har ju numera två gymnastiktjejer i familjen. Eftersom Mellanloppans förening inte har barnverksamhet i den del av huvudstaden vi bor i, var vi tvungna att börja i en annan förening med lilla Loppan. Det gör ju också att det blir dubbel uppsättning gymnastikuppvisningar, etc…

Lilla Loppan var i alla fall väldigt nöjd med att få vara med på uppvisning för första gången. Temat var Michael Jackson – glittriga, svarta tights, tänk disco. Och vitt linne. Var direktivet. Jag började tightsjakten i stuvlådorna på Ohlssons och lyckades faktiskt med konststycket att dyka på världens läckraste tyg! Det är små, små, glittriga svarta prickar på svart botten. Jag har försökt fota det så att det skulle synas men inte lyckats :( Vid en första anblick ser det nästan ut som läder :)

Snabbt svängdes ett par tights ihop, enligt eget mönster. Linne hittade jag två för 79:- på HM, så det fick bli såna. Och så här fin blev hon. Med gamla ärvda svarta glitterkoftan från PoP över linnet, dög man till att gå direkt på adventsbjudning efteråt:

Jag sydde också två stycken snoddar så att vi fick till det här vackra. Det är glitterspray i håret också :)

Hon älskar verkligen sina "Majkeljäson"-tights och har dem på sig så mycket det går! Och eftersom hon posar så sött, fick ni båda bilderna!

6 kommentarer:

jessi sa...

Vad fin lilla Loppan var i kläderna =)Hon har blivit så lång också =).

Då får man snart höra att lilla Loppan börjar tävla lika högt uppe som mellanloppan.

Önskar båda tjejerna all lycka till med gymnasiken.

mulliga m sa...

Söta tights på söt tjej :)

Madebycarran sa...

Wow, vilken tjej! Dessa kläder kommer nog att användas mer än en gång skulle jag tro;)

Anonym sa...

Tjusigt!

Kram, FiaS

Kaja sa...

Vi gillar Majkel Drracksson här också.

Hon poserar ju som värsta modellen! Ursöt!

Anonym sa...

Här vi också en Majkeltschäckschon fan. Vad cool hon blev!!