måndag 30 juni 2008

Fodrade fodral

Nu när jag snart ska åka på semester med mina tre tjejer (maken är i Kina!!!) behöver jag små fodral att packa i. På syfrökens blogg hittade jag i vintras länken till den här ypperliga beskrivningen! Både tyger och dragkedjor är loppisfynd, tygerna är dock nya, dvs oanvända. Lite produktutveckling ägnade jag mig också åt: jag sydde en stickning på ömse sidor om dragkedjan. Det blir lite meckigare att sy ihop den snyggt, men jag tycker ändå att det var värt det. I den stora ska jag packa ner min stickning och i den lilla ska jag packa ner snedremsor, tråd, nålar etc. Jag ska nämligen klippa ut och ta med mig så att jag kan sy lite hos mamma också. Återstår att se om jag kan uppdatera bloggen med det jag syr också, eller om det får vänta tills vi är hemma igen.

3 kommentarer:

Susanna sa...

Snygga! Nu fick jag ännu mer ideer på saker att sy... som om man har tid.... Tack för länken till den bra tutorialen (heter det så på svenska..?) Ha en skön sommar!

Anonym sa...

Hej Hello

Hittade in på din blogg och tittade runt. Fina fodral som du har sytt. Och du gör en massa fina kläder till barnen också. Tänkt om man själv skulle kunna sy så bra som du.

Men en liten fundering varför åker maken till Kina och sedan åker du och flickorna på egen semester?, skulle det inte ha varit roligt för hela familjen om ni hade åkt alla tillsammans?

// En som hittade din blogg från en väninnas blogg.

Hello sa...

Hej du anonyma! Kul att du hittat in på min blogg och gillar det du ser :) Jag syr också på beställning... ;)

Eftersom det här är en syblogg, så lägger jag inte ut texten nämnvärt om privata saker, men var viss om att vi snart drar ut på gemensamma resor!