fredag 27 juni 2008

Turkosa kaniner

Jag har sytt av de supersnygga turkosa kaninerna med brunt tryck! Tröjan är av modellen "Puffis" i Ottobre nr 3 2008. Shortsen heter "Beach" från samma tidning. Det enfärgade turkosa beställde jag också från Jenny samtidigt med kaninerna. Den bruna muddväven är från Jofotex, samma kollektion som ugglorna. Tyvärr var den lite väl tjock för att göra kantband av och dessutom var den supersuperelastisk, så det var verkligen inte lätt att få till det. Men till slut gick det. Shortsen skulle ha varit sydda med "Framilon-band" i nederkanten och sen kantbandet runt det. Jag orkade inte ens ta reda på vad Framilon-band är, så jag sydde med en vanlig smal mudd nertill. Det gick minst lika bra. Det är snyggt med det droppformade hålet i nacken! Mina två sista 92-lappar gick åt till de här två plaggen. Får väl börja sy 98:or... Eller om nån skulle vilja sälja ett litet gäng...?? Som ni ser på bakgrunden var det en perfekt dag att sy värsta sommarstassen på...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jättehärligt set, snygga färger och snygga modeller på både över- och underdel. Jag gillar också den droppformade knäppningen och stassen ser väldigt skön ut! Lill*n ser ju också ut att gilla det, jag gissar att det blir väl använt i sommar om bara vädret tillåter!
/June på www.junebacken.se

Susanna sa...

Snyggt! Älskar dessa kaniner. Framilionband är sånt genomskinligt elastiskt band. Transperant resår kan det också kallas, framilion är ett märke av sån resår. Kan köpas på bibbis via sysidan om man vill ha, tycker det är lite jobbigt att sy med själv och hoppar också oftast över det.

OttoPippi sa...

Snyggt!!! Blev hur bra som heslt utan Framilion!!! :-)
Oj vad su kan Susanna!!! Visste inte heller vad det var för något :-) :-)

hea sa...

Jättesnyggt!!!

Anonym sa...

Vilken sötnos:) Hon passade jättebra i den klädseln.Ja man ska passa på att sy när det är dåligt väder:)

// Jessica