måndag 7 december 2009

Beställda apor

Jag har faktiskt fått en del julbeställningar. Det är kul. Den här har just flyttat norrut och ska få glädja en liten pojke.

Turkosa lejon och apor från Jny i design av Johanna Ahlard. Brun muddväv från Ohlssons. Och Meedoms och Meedoms mönster i stl 74. Den kommer nog vara lite stor, men muddarna borde göra att det funkar ganska tidigt ändå.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Supersött. Bra start på dagen för mig att få se en söt apor lejon tröja=)Hoppas den lille pojken gillar den.

Ett Tu Tre sa...

Muddar är super - och hellre stort än lite litet, eller hur? Fint med apor till enliten en.

JuMel sa...

Fin tröja! Mina turkosa apor och lejon ligger än så länge och väntar på att bli sydda:) Jo, tack "julgranen" gick super bra, alla nöjda och glada och julstämning till max som vanligt! Måste ju undra vart du bor när du har koll på "julgranen"?:)

[ LiEmEl ] sa...

jag väntar me spänning på mina apor/lejon i interlock =) fin tröja.
ville bara meddela att du VANN min adventstävling och 2 meter vimplar, GRATTIS!! maila mig på lelle1000@hotmail.com så ska vi se vad vi kan hitta för tyg/tyger till dig.

Beata sa...

Söt!

Anonym sa...

Hej! Tack för den fina väskan. Jag var tvungen att tjuvkika lite på julklappen:-)sen gjorde jag ett paket igen. Vilket fint "omslagspapper" du använde. Har du gjort det själv? Hur mycket vill du ha för frakten? Det gick inte att skicka mail till dig därför ställer jag frågan här.

Kaja sa...

Det är med en stor Ära som jag tilldelar Dig 2009 års Nobelpris inom ämnet Mammakunskap!

Läs mer här:
http://kajadesign.blogspot.com/2009/12/nobel-prize-of-motherhood-2009.html

Varma grattis kramar!