måndag 4 oktober 2010

Gymnastik!

Varför måste blogger göra om sitt bilduppladdningsverktyg hela tiden??? Nu har det varit en lång period som det faktiskt har funkat ganska problemfritt, men nu efter senaste omgörningen är det som förgjort! Hälften av gångerna går det överhuvudtaget inte att ladda upp bilderna och andra hälften hamnar de på fel ledd. Lägger man då om originalbilden ytterligare ett snäpp fel, så hamnar de på "rätt" ledd, vilket ju ändå blir fel eftersom jag hade vridit dem! Jag blir GALEN! Nu har jag försökt ladda upp de här bilderna i tre dagar, så nu sk*ter jag i blogger så får de ligga fel. Tyvärr är det ni, kära läsare, som blir lidande. :(

I alla fall så har jag sytt gymnastikdräkter. Numera har vi två gymnaster i familjen, så både liten och stor fick lika. Ffa den lilla gillade upplägget. Den stora kan bjuda på det i sin storasysterliga storsinthet :)

Mönstret är samma som tidigare. Det har för små ärmhål, men jag glömmer visst alltid bort det, så nu får jag sprätta och göra om igen... Den stora har svarta kanter vid ärmhål och halsringning, vilket den lilla inte fick. Tyget är från spandexworld.com.


Hon poserade mer än villigt och glatt, men jag fick ändå inga bra bilder. Visst är det typiskt!

11 kommentarer:

Thea sa...

Vilken söt liten gymnast!

Jag har nog haft tur när det gäller placeringen av bilder på sistone. eller så har jag gjort något jag själv inte fattar! Men jag förstår din irritation.

alvinea sa...

Sitter ju som en smäck! Bra jobbat!

fante sa...

Använd Windows Live Writer. Då slipper man problemet med bråkande bilder :-)

á Yeliqa sa...

Förstår dinirritation över bilderna. Hände mig för ett tag sedan och jag trodde nästan att datorn skulle åka ut genom fönstret...:(
Hur som helst... vilken otroligt fin gymnastikdräkt. Den kan ju få vilken tjej som helst att vilja börja gymnastisera, åtminstonde den ygnre generationen :)

Kristin / lilla t sa...

Vilken fin dräkt! Jättesöt tjej =)

Det var länge sen jag hade problem med ledden på bilder... Undra vad det beror på... Men det verkar vara fler som har problem med blogger för tillfället.

Hur menar du med att ett besök i Veddesta går bra att kombinera med ett besök på Tygverket? Ligger inte det på söder?

Emsters Alster sa...

Fin dräkt! Och tack för tuten, ska testas snarast!

Kristin / lilla t sa...

Jaha! Menar du den! Jag tror den heter Tygvaruhuset.

Fia sa...

jag har ju "lyckats" med att inte hinna med sy mycket syende och därav inte bloggat så mycket (....)så har inte upplevt problemet (ännu). Hoppas att de kan bestämma sig någon gång för hur de vill ha det...blogger alltså.

Gymnastikdressen var väl kanon. Gäller att hålla T långt borta från datorn nu annars åker väl jag dit...och det vete 17 om jag fixar...gymnastikdräkter alltså. Har en inneboende avsky för slinkiga tyger (att sy i alltså) efter att för ett par år sedan sytt två riktiga festklänningar i siden-variant...(till mig faktiskt!) Går åt femtusen nålar tycker jag....


Men din(a)dräkt(er) verkar ju bli superfina...blir T gymnast vet jag vem jag ska bearbeta ... ;-)

Sanna sa...

SV: Oj va skoj att du gillade min lilla gröna skapelse.. =)

Du verkar ju sjukt duktig att sy! Så mycket fint du skapat! =)

Kraaaaam
Sanna

SysterBlå sa...

vilken fin dräkt!

Jag har också problem med bilder upptäckte jag igår när jag efter en låååång pause la in bilder. ALLA bilder blev bara kodade. Jag prövade om och om och om igen men nej, funkade inte. Till sist prövade jag att publicera inlägget iaf och där var bilderna på rätt ledd och allt. Irriterande!

LINDAVIOLA! sa...

Jätte fin dräkt!