lördag 23 oktober 2010

Blöjpåsar

Min kollega har en helt ljuvlig liten Love. Innan han föddes fick hon det här kitet med sig hem. Jag har förstått att blöjpåsen går hem hos de flesta inblandade. Love tycker den är fantastiskt fin och smakar ganska gott gör den också. Mamman tycker den är praktisk och bra. Så praktisk och bra att hon själv ville ha två till och hennes kompis tre! Det var bara att bege sig till Ohlssons och köpa vaxduk. Den röda fanns inte kvar, men Love har en haklapp i precis den här turkosa, så då tog jag den och hoppas att det blir till belåtenhet. För att utnytta tyget effektivt så fick de här lite kortare lock. Jag hoppas det funkar ändå.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tjusiga! Det är ju alltid bra att de smakar gott också... ;-)

Väntar in en nygammal mönsterbok här, sedan ska det sys mysbrallor! Visserligen kan jag nog fixa dem utan de nya mönstret men det följer med en annan bok i paketet som jag är sååå nyfiken på, dock måste översättningshjälp komma, eftersom boken är på finska....

Hoppas att ni mår bra allihopa!

Kram, Fia

Anonym sa...

Jo snygga och praktiska! Då behövs bara bebisen ;)

Heilt spesiell sa...

Kjempeflotte og praktiske!

Roblin sa...

Fiffigt!
Jag har lovat att sy en blöjpåse till en väninna som får barn snart. Dags att leta reda på ett mönster tror jag :)

Fodrar du dina med något tyg?

JuMel sa...

Så snygga och praktiska! Lär nog tyvärr inte behövas sånna i den här familjen någon fler gång om nu sonen slutar med blöja någon gång vill säga?!:)

Anonym sa...

De kommer absolut komma till belåtenhet, ser väldigt fina ut! Kram Sara och Love