lördag 16 maj 2009

En stor beställning

Hon som brukade passa våra barn mellan varven i vår förra hemstad, ska bli moster om en knapp månad. Mamman till barnet är kusin med mamman som fick det här till sitt barn och ville ha lika. Mostern passade på och beställde lite att växa i också enligt följande: Röd ugglebody stl 62, röda muddisar stl 62. Bodyn är från Ottobre nr 6/07. Muddisarna egna. Blå uggletröja med röda kanter och muddar, stl 74 från Ottobre 3/09. Röd elefanttröja samma mönster som ovan, stl 68. Egentligen var beställningen på en röd elefanttröja, men tyget räckte inte, så det fick bli rött liv med elefanttygskantning och elefantärmar med röd mudd. Blev snyggt tycker jag! Sist kommer en limegrön body i stl 68 med orange muddar. Jag har utgått från samma mönster som till den lilla bodyn, men ritat om den så den är utan omlott. Den fick istället tryckknappsknäppning i en av raglansömmarna på bakstycket. Hoppas allt är till belåtenhet hos 1) beställaren och 2) mamman och 3) den snart födda!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi är mycket, mycket nöjda med kläderna.


Citat från den blivande mamman
”- Det var jättefina kläder som du hade sytt, fint arbete med alla kläderna. Nu väntar vi bara på att bebisen ska göra entré så att den bebisen får testa kläderna. Den blivande mostern kan skicka live- bilder sedan när bebisen har kläderna på sig eller får du ta bilder som hon lägger in på sin blogg. För det kommer säkert in på den blogg hon har. ” // Blivande mamman
----------------------------------
Från beställaren jag är riktigt nöjd med alla kläder det var mycket fina. Kommer bli den sötaste bebisen i denna stad när den har på sig de kläderna. Mycket fint arbete på alla kläderna, det kommer bli roligt när bebisen kommer ha på sig sina unika kläder:)
// Blivande moster

Doris_Assar sa...

Oj vad fina kläder! Kul med hjärtana ovan också :-)