lördag 30 januari 2010

Byte med Kaja

Som ni kanske minns så gjorde Kaja och jag ett byte vid årsskiftet. För nån vecka sen kom denna underbara tunika med posten:
Ja, ni ser ju själva så glad man blir!
Det är ett helt underbart, väldigt rosa :) ängeltyg med limefärgade ärmar. Supersnyggt med turkosa tights till, visade det sig. Och den kom så lägligt! Loppan var supersur för att hon inte fick vara på förskolan - det var nåt magkör som inte var magsjuka och ingen var särskilt sjuk - och då kom denhär med posten. Kunde inte bli bättre.
En av de många fördelarna med att blogga är att man har möjlighet att bli varse att man inte är ensam om att vara nördig (ursäkta Kaja!). Kaja berättar nämligen på sin blogg att det första hon gjorde var att vränga tunikan ut och in och se hur det var sytt. Då känns det som att jag är i fantastiskt gott sällskap när jag säger att jag gör detsamma! Inte bara för att kolla så det "duger" utan också för att fundera och få tips på andra/nya sätt att lösa vissa detaljer. Förkovran, helt enkelt.

Biltygsbiten som var ursprunget till bytet fick jag också med. Den hamnar på en söt tunika vilken dag som helst. Eller år. Eller så. Men jag har lite planer i alla fall!

Tusen, tusen tack, Kaja! Vi är jättenöjda! Och byter också gärna igen (förklaring till den kommentaren i Kajas blogginlägg här)

De turkosa tightsen är förresten de här:
Schysst sydda tights som räcker i två år! Till sommaren blir de perfekta trekvartstights!

12 kommentarer:

OttoPippi sa...

Vad supersäöta de är!!!

javisst är vi NÖRDIGA!! :-) :-) Jag vränger alla plagg i min närhet för att se hur de är sydda och få tips och inspiration.

Apropå det, tack för tipsen du ger hos mig, de är värdefulla!

Kaja sa...

Skönt att det är fler som erkänner sin nördighet! Då är man i alla fall i gott sällskap!

Fast, sötast var ju Loppan!

Kram Kaja

jessi sa...

Vad fin Loppan var i den där tunikan =)

Doris_Assar sa...

Toksöt! Kul med byte!

LillaBarn sa...

Jattesot, bade tjejjan och tunikan! Allt ska vara rosa for min "stora" tjej just nu, allt fran bestick till strumpor...

Madebycarran sa...

Vilket kuligt byte. Världens lyckligaste "goskit" förstår jag att hon blitt med en så söt tunika.
Det är ju underbart när favoritkläderna kan få en lång livslängd och dessutom är det ju kul när de återkommer med en annan "passform" såsom nu när de blir ett par trekvarts-tights.

Fia sa...

Som sagt...jag gör exakt likadant: vränger ut och in och kollar sömmar...såg tunikan hos Kaja och den är så läcker...Tilde skulle älska en sådan också....tur att den kom i rättan tid också! Här har vi firat barn hela helgen..är verkligen INTE sugen på tårta o dyl just nu...blää! Tur att vi hade glass istället idag och T njöt av att alla kom till HENNE och studsade runt hela tiden..det är kul med kusiner!

KroKKoFin sa...

Vad roligt det där med byte verkar. Får jag testa någon gång.

Y sa...

den här nörden svarar även i din blogg. Fin tunika!
jag snodde faktiskt mina föräldrars gröna gråstenar när jag flyttade hemifrån. Elakt... Så nu har jag två gröna, två röd/orange, en lila/blå och en halv blå. :-)

od Andulky sa...

Superfina kläder på underbart söta barn! Visst är det kul med byten och skönt att vi är fler "nördar" :-).

Ett Tu Tre sa...

Vilken söt loppa du har, och glad och modellvillig dessutom. Tunikan sitter fint på henne.
(Jag känner också igen det där med att vränga och granska ... hobbyskadad?)

OttoPippi sa...

Hej igen! Tack för dina underbara kommentarer hos mig :-) :-) :-) (PS! Den kommande "tvångssömnaden" VAR gardiner :-). Till föräldrakooperativet... :-))