torsdag 28 januari 2010

Hello goes Australia! *trumvirvel*

Nu har jag haft dragning i min utlottning!

Alla fick ett nummer utifrån den ordning som kommentarerna lämnats i. Min kollega Elisabeth lyckades med konststycket att få kommentaren mejlad till min jobbmejl istället för att hamna i kommentarsraddan (hur gjorde hon? Det vet hon inte ens själv :) ), men eftersom MadebymammaMia hade två inlägg, så petade jag in Elisabeth på det andra av dem.

Sen besökte jag random.org och matade in 78 tävlande och bad slumpgeneratorn plocka fram ett nummer. Och numret som kom upp var:
24

Vilket betyder att jag får glädjen att exportera ett Hello-plagg till Australien och Lilla Barn! Grattis!

Och tack alla som var med! Nog visste jag att det var fler som läste än som brukar kommentera, men att det skulle bli så många som 78 kommentarer hade jag aldrig trott! Tack för att ni gav er tillkänna och välkomna åter!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på 2-årsdagen, syrran! Och klänningen var uppskattad :) Kram från karlskrona

Kaja sa...

Grattis! Och ändå var jag inte med och tävlade. Tyckte att det kunde få finnas någon annan som förtjänade att få en fin present!

OttoPippi sa...

och jag som varit bortrest och sjuk och inte kollat bloggar på en vecka har missat alltihop :-(. Lucky Lilla Barn.....

LillaBarn sa...

TACK, vad roligt.... Och vad harligt med lite djungel harborta ibland alla kanguruer och Koalor och brist pa fina tyger.... Vad kul!! Da skulle jag nog onska mig en troja eller body till Max som ar runt 92, och nastan aldrig far nagot nytt eftersom det mest finns stumma tyger har som passar bast till klanningar! Vad kul!! Om du har paypal, eller kanner nagon som har det sa kan jag skicka vad det kostar med portot, eftersom det lar kosta mer an vad det skulle kosta att skicka inom Sverige. Min address ar Emilie Pettersson, 2/32 Clarence Avenue, Dee Why 2099, Sydney, New South Wales, Australia.
Kram