fredag 29 maj 2009

IDAG!

...ståtar en alldeles nybliven fyraåring i den här klänningen: Hennes snart 3-åriga lillebror använder byxorna! Hur klänningen passar ser man här. Tyget i klänningen är ett loppisfynd, tror det är 70-tal. Snedremsan från Jysk (de är jättebilliga på basfärgerna). Tyget i byxorna är en gardinlängd från 70-talet. Helt underbart ljuvlig!!!! Färgen är fantastisk! Mudden från Ohlssons. Och betalningen...? Ja, den var det här underbara paketet: Påslakan och gardiner. Fast de två understa ska tillbaka till ägarinnan, efter att den blommiga också blivit en sån här skjortblus till storasyster. Boken blev jag lovad för nåt år sedan i utbyte mot ett mönster på waldorf-dockor, men det glömde vi bort då, så jag blev både överraskad och glad när den låg överst i paketet. Den är en av min mors skatter som jag sitter och dreglar över när jag är där, så det var en rolig skatt att nu få äga själv. Tack Karina! Jag hoppas att du också är nöjd, så här långt. Och att vi kan ses nästa gång du är norröver!

3 kommentarer:

Tant Trassel sa...

Om jag är nöjd?? Galet nöjd :)
Och stolt.

Resterna från Zions byxor kan du behålla förresten... om det finns nåt att behålla. Såg att jag hade en längd till av det tyget!
Har förresten fotat Zion i byxorna nu!

Kram
Karina

Hawk and Weasel sa...

Haha, den boken har jag med! Det är där de typ äter glass på alla bilder för att det var nytt och modernt på 70-talet. Jag har inte sytt nåt än ur den dock...har du?

Jeppe sa...

Vilken bra idé att få betalt i tyg! Våra tygkällor börjar nämligen sina...