onsdag 9 juni 2010

En fleecetröja

...har det också blivit till största dottern. På bilden ser den lite mjäkigt mintgrön ut, men den är i själva verket härligt, nästan ilsket, limegrön.
Tunn och mjuk fleece från Jofotex, mönstret samma som här men nu utan puffärmar, storleken 158. Det blev väldigt snyggt med resåren i ärmarna. Dock klipptes den ut i vintras och syddes ihop nyss. Då hade jag glömt att jag tänkt ha mudd, så de är i kortaste laget. Inte för korta ännu, men de kommer bli för korta innan resten av tröjan är urvuxen, så det får vi väl göra om och lösa så småningom. Men nu fungerar den utmärkt och hon älskar den!

7 kommentarer:

OttoPippi sa...

Himla fin och härlig!! Jag känner igen det där med att glömma bort hur man tänkte när man klippte till. Man borde lägga små lappar i det tillklippta. Jag glömmer av på nån dag hur jag tänkt :-)

Y sa...

jättefin! förstår att hon är nöjd. Jag förlänger alltid favvotröjorna med mudd i ärmsluten. FUnkar varje gång

Malin Maria sa...

åh vilken fin! åh vilken härlig! underbart är ordet! jag älskar fleece!

ett tu tre sa...

Vad roligt att hon gillar den så mycket. Och den ser härlig ut med prickarna i allt det gröna, så jag förstår henne.

KlaramedK sa...

Jättefin och somrig! Kul att hon gillar den det ärju verkligen det bästa betyget man kan få!!

Anonym sa...

du vann min blomma.
/klockarbarn

Maria sa...

Åh vad fina barnkläder du syr!!! =) Hittade nyss din blogg i mitt letande efter mönster till babykläder, strl 74 och uppåt). Jag har aldrig sytt kläder till barn men är väldigt sugen på att sy tex en klänning till min dotter. Har du nån aning om var man kan hitta mönster till sånt?

/Maria