torsdag 24 september 2009

Gå-bort-present

Jag är och hälsar på goda vänner i Linköping. Vi har inte setts på två år och nu har jag tagit mig fräckheten att fråga om jag får sova över! :) En sådan fräckhet måste dock mildras något. Förhoppningsvis kan dessa två tröjor glädja: En lillebrorströja i stl 98 i orange moln och en storasysterströja i stl 116 och rosa moln. Samma avvikande muddfärg som i förra inlägget för att hålla ihop dem. Mönstret är Ottobre Creative Workshop 301. Jag syr modell A, den något smalare, kanske rentav insvängda, modellen även till pojkar. Tycker att det är bra passform på den. Den orange tröjan fick muddar i ärmslut och halsringning och den rosa fick kantband, i övrigt är de lika. Kanske lite pyjamasvarning på den orange tröjan, med muddarna, men då får de väl ha den som pyjamas då´ra :)

3 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Snygga!!! Har också testat det här med muddning i halsen, det är ju så mycket enklare. Men muddkantning är snäppet snyggare! :-)

Ett Tu Tre sa...

Snygga! Jag fick mina orangea moln nu i veckan och har tänkt sy något till mig själv tycker verkligen om nyansen på dem, men rosa är såklart också fint ...

Beata sa...

Sådana fina presenter kan nog släta över större fräckheter än så!