tisdag 22 september 2009

Härligt glada moln!

Jag blir så glad av detta! Mellanting mellan tröja och tunika i Jnys rosa moln. Grundmönstret är samma Ottobre Creative Workshop 301 som jag har sytt av de senaste veckorna. Stl 104 utan sömsmån med egenhändigt ritad omlottskärning. Den är också utställd och lite förlängd, men inte tillräckligt för att kunna kallas tunika, tror jag att jag tycker ;) Byxorna är vanliga muddbyxor i det orange molntyget med resårkanal sydd av muddväven. Det var lite dålig stuns i den här mudden, så jag försökte inte ens med det. Mönstret är mitt avritade från ett par favvobyxor och eftersom hon har slutat med blöja så räcker det att förlänga dem :) Så då blev det nog stl 104 här med! För att hålla ihop det hela är det samma avvikande färg på alla muddar. Vad heter sån färg? Ljus petrol? Aqua? Från Stoff&Stil är den, men det är inte deras vanliga. Den här har, som sagt, just ingen stuns och går därför inte som midjemudd. Det tycker jag att deras vanliga gör. Den här var dessutom rundvävd med tydligt solblekta ränder i båda vikarna och från ena sidan hade det gått en hel del maskor! Dåligt, tycker jag. Jag tror inte jag hittade den i stuvhörnan, men det blev ju en del köpt den gången, så kanske var det så ändå? Loppan är en riktig linslus som gillar att posera men aldrig står still, så så här blev det: Och här har hon ändå feber... Men visst blir man glad! Dessa kommer inte att få vara på dagis innan det är garanterat 100 % överdragsbyxväder...

9 kommentarer:

Kaja sa...

Sötnos!

Botilda sa...

Jättefin Loppa i härligt molniga kläder. Jag tänker alltid på Pippis Annika när jag ser kombinationen brandgult och skärt – gillar!

Strömming sa...

Älskar tunikan! Modellen är verkligen toppen! :D Snyggt jobbat!

Doris_Assar sa...

Härliga kläder och schyssta bilder!!

alvinea sa...

Har haft samma synpunkter som du på Stoff&Stils nya muddväv, och pratade med en personal om det när jag var där senast. Hon berättade att den förra tillverkaren av deras muddväv gått i konkurs, men att den här nya ska vara precis samma fast rundstickad. Jag tycker ju inte att det stämmer, det är inte alls samma stuns i den som i den "gamla".

Fina kläder förresten, är själv helt såld på molntygerna!

Beata sa...

Fint!

Anonym sa...

Verkligen fina kläder, de sitter ju superbra=)

jessi sa...

Vilken söt liten Loppa i fina kläder =)

Malin Maria sa...

nej men titta så tjusig!